Praha

Najděte si svého výživového poradce či osobního trenéra!

Praha 1


 Martin Hrazdil

Nabízím služby v oblasti fitness všeho druhu. Působím jako osobní fitness trenér a výživový poradce. Na základě Vašich cílů a potřeb přizpůsobím individuální tréninkový plán, správnou volbu a provádění cviků.

S pomocí osobního trenéra dosáhnete svých cílů rychleji, než kdybyste se o to pokoušeli sami. Nesnažím se o to, abyste byli lepší pouze v prostředí fitness, ale aby vaše tělo bylo funkční i v běžném životě. 

 

www.trenerfitness.eu

Mobil: +420 720757501
Email: mhrazdil@seznam.cz
Adresa: Oasis City, Václavské Náměstí 36, Praha 1, 11000 

 


 Praha 4


 David Kvietok

Nabízíme služby osobního trenéra fitness. Zaměřujeme se na programy pro hubnutí, nárůst svalové hmoty či rehabilitační cvičení a sportovní přípravu. Provádíme masáže, tvoříme cvičební plány i jídelníček. Možnost zaměření na splnění fyzických testů k policii, do  hasičského sboru či do armády.

 

 

www.ot-fitness.cz

Mobil: +420 607 526 848

Email: david.kvietok@seznam.cz
Adresa:Křesomyslova 384/17, 140 00 Praha, Nusle

 


 Praha (celá ČR)


 Fitlesson.com

Portál Fitlesson nabízí seznam trenérů, výživových poradců, masérů, rehabilitačních specialistů a mnoha dalších profesionálů v České republice. Osobní trenér s vámi zajde do posilovny, vymyslí vám tréninkový plán a jídelníček přímo na míru a bude dohlížet na to, abyste cvičili správně. Nejvíce trenérů naše stránka obsahuje v sekci Osobní trenér Praha, či Brno.


 

Praha - 1202554 -
Aktuální článek: Praha
Potřebujete poradit?


E-mail email: obchod@elvita.cz

V případě dotazů nás neváhejte
kontaktovat. Rádi poradíme.

Copyright © www.elvita.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.elvita.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace