Acerola

Plody tropické rostliny Malpighia glabra - barbadoské třešně, známé též jako acerola, jsou velmi bohaté na vitamín C.

Acerola - více vitamínu C než citrony

 Výskyt této rostilny zahrnuje oblast Střední a Jižní Ameriky, včetně Karibsjých ostrovů a Antil (Barbados), Jde o strom keřovitého vzrůstu, dosahující výšky až 6m

Dužina plodů obsahuje až 30 x více vitaminu C než citrusy a to ve formě kyseliny askorbové. Acerola je tedy přírodním zdrojem vitamínů, tělo je dokáže lépe zužitkovat nežli syntetické přípravky.

Pro organismu je vitamin C jeden z důležitých vitaminů a jelikož si jej tělo nedokáže samo vytvořit, je třeba ho pravidelně dodávat.   Acerola, zdroj přírodního vitaminu C, je bohatá i na další látky, které zlepšují vstřebatelnost a účinnost vitaminu C. Navíc u vitaminu C nehrozí jeho nežádoucí usazování v těle, protože je rozpustný ve vodě a veškerý jeho přebytek se tak bezpečně vyloučí močí.

Pokud trpíte únavou nebo jste často nemocní a unavení, užívejte pravidelně přípravky obsahující extrakt z aceroly. Díky přirozenému obsahu vitamínu C, posílíte svoji imunitu a fyzickou odolnost.

 
Acerola - 1202361 -
Aktuální článek: Acerola

Novější články v kategorii

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací
Potřebujete poradit?


E-mail email: obchod@elvita.cz

V případě dotazů nás neváhejte
kontaktovat. Rádi poradíme.

Copyright © www.elvita.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.elvita.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace